Yritys

Personal Golf Oy on vuonna 2001 perustettu golfopetus ja valmennustoimintaan erikoistunut yritys. PGA Golf Professional Joni Toivola vastaa yrityksen golfkursseista ja yksityisopetuksesta sekä yrityksille järjestettävistä golftapahtumista ja ryhmäopetuksista.

Personal Golf tarjoaa monipuolisesti liikunta-alan hyvinvointipalveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ihmisille. Tehtävänä on parantaa asiakkaan hyvinvointia liikunnan ja terveellisten elämäntapojen avulla. Valmennuksen ja opetuksen hyvä laatu pohjautuu vahvaan tietotaitoon sekä osaamiseen sinun hyväksesi.

Laaja golfopetuksen, urheiluvalmennuksen ja liikunta-alan koulutuskokonaisuus sekä vahva kokemus valmennus- ja ohjaustehtävistä varmistavat sen, että voit luottaa ammattitaitoiseen opetukseen.

Golf on sen vuoksi harvinainen laji, ettei se rajaa harrastajiaan. Golf sopii kaikille lajista kiinnostuneille sekä nuorille että vanhoille ja kaikille siltä väliltä. Valtaosa lajin harrastajista on keski-ikäisiä ja vanhempia, mutta golfklubit ottavat mielellään vastaan myös nuoria harrastajia.

Golfin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja nautinto on aina yhtä suuri. Golf on yksinkertaisesti tavattoman mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava laji. Useimmat menettävät sydämensä jo ensimmäisellä kerralla.

Kun osut palloon oikealla tavalla ja se lähtee kauniissa kaaressa juuri haluamaasi suuntaan, koet hienon tunteen. Miksi et antaisi itsellesi mahdollisuutta kokea tätä kaikkea ja aloittaa uusi virkistävä harrastus. Tervetuloa oppimaan ja viihtymään!